Barri Sant Marçal, 67 (41.300559, 1.621776) + 34 938 919 790

Cava Emendis Brut

Cava Emendis Brut

Varietats: 50% Xarel·lo. 25% Macabeu. 25% Parellada.

Criança: min. 14 mesos

Nota de tast: Visualment, el cava Emendis Brut presenta una tonalitat pàl·lida amb matisos daurats i verdosos, delicat rosari de fina bombolla amb homogènia corona. En nas, apareix uns primers aromes a sotabosc, notes a fruita cítrica i records a fruita de llorer amb un final de caramel de taronja. En boca, exhibeix una fina acidesa amb suau bombolla de gran recorregut. El pas per boca és rodo i elegant, mostrant records a vellut amb notes de fruita dolça aportant un darrer gust d’ametlla sense torrar.

Maridatge: És un cava apte per acompanyar peix gras, cuina elaborada de carn, pasta fresca, assortit de bolets, embotits curats o uns bons cargols a la llauna entre d’altres.

Grau alcohòlic: 11.50%.
Acidesa Total (ATS): 4.5.
Sucres residuals: 9 g/l.

Vinyes: 100% de la Finca Emendis.

Elaboració: El cava Emendis Brut ha estat elaborat mimant les varietats autòctones del Penedès, conreades a les finques sobre terrers francs, cuidant el cupatge, amb una lenta segona fermentació a baixa temperatura i un silenciós repòs sobre mares. El 50% del xarel·lo aporta cos i estructura necessària per tolerar el pas del temps. El 25% de Macabeu ofereix elegància, finor i delicades notes amargues amb aromes a fruita blanca i dolça. El 25% de Parellada tanca el cupatge amb una lleugera acidesa cítrica molt refrescant.