Barri Sant Marçal, 67 (41.300559, 1.621776) + 34 938 919 790

Cava Emendis Imum Reserva Brut Nature

Cava Emendis Imum Reserva Brut Nature

Varietats: 50% Xarel·lo. 25% Macabeu. 25% Parellada.

Criança: min. 18 mesos

Nota de tast: Visualment, el cava Emendis Imum Brut Nature Reserva presenta una lluent capa daurada amb matisos verdosos, un constant rosari de fina bombolla i fidel corona amb una cap d’escuma persistent. En nas, apareix uns primers aromes florals semblant a la primavera, seguidament sobresalta una lleugera fruita cítrica amb un agradable llevat que recorda a brioxeria. En boca, mostra una entrada prudent amb fina bombolla molt ben integrada. Una excel·lent acidesa que s’adapta molt be amb un final amarg donant-li força i complexitat. Cal destacar l’aroma de boca residual, i els records que manifesta la fruita blanca o el pomelo.

Maridatge: És un cava apte per acompanyar tot tipus d’aperitius, peix, carn blanca o caça menor, idoni per acompanyar paelles de peix, pasta fresca i cuina al forn.

Grau alcohòlic: 11.50%
ATS (Acidesa Total): 4.5 ATS
Sucres residuals: 2 g/l

Vinyes: 100% de la Finca Emendis.

Elaboració: El cava Emendis Imum Brut Nature Reserva ha estat elaborat mimant les varietats autòctones del Penedès, conreades a les finques sobre terrers francs, cuidant el cupatge, amb una lenta segona fermentació a baixa temperatura i un silenciós repòs sobre mares. El 50% del xarel·lo aporta cos i estructura necessària per tolerar el pas del temps. El 25% de Macabeu ofereix elegància, finor i delicades notes amargues amb aromes a fruita blanca i dolça. El 25% de Parellada tanca el cupatge amb una lleugera acidesa cítrica molt refrescant.