Barri Sant Marçal, 67 (41.300559, 1.621776) + 34 938 919 790

Vi Emendis Mater

Vi Emendis Mater

Varietat: 100% Merlot.

Nota de tast: Visualment, presenta una persistent capa de color picota amb constant llàgrima vermella i tonalitats semblants al robí. En nas, una primera entrada amb records a fruites vermelles, móres i groselles característiques del millor Merlot de la Finca. Discretament apareixen les aromes més dolces com vainilla, canyella i cacau, amb una lleugera memòria d’aromes més torrades i fumades. En boca, té una entrada fresca i equilibrada amb bon volum al paladar i un final persistent i agradable. Els tanins es fan notar amb bona harmonia i bon equilibri entre l’acidesa i la resta de components.

Maridatge: Vi idoni per acompanyar tot tipus de carns, llegums, formatges i ibèrics. Molt interessant per maridar amb la cuina d’autor.

Vinyes: Terrers francs, argilosos, amb baixos nivells de matèria orgànica.
Edat de la vinya: 18 anys.
Marc de plantació: 2,5 m x 1 m.
Tipus de peu: Amèrica 41B.
Sistema de conducció: cordó Royat, amb poda curta.
Pluviometria: 336,2 mm.
Temperatura màxima: 27,9 ºC.
Temperatura mínima: 6,3 ºC.
Temperatura mitjana: 16,0 ºC.
Altitud: 300 m.
Orientació vinya: Sud i Oest.
Producció mitjana: 4.000 kg/Ha.
Grau alcohòlic: 14,5 % Vol.
Acidesa total (ATS): 4,4 g/l.
Acidesa volàtil: 0,48 g/l.
pH: 3,43.
Sucres residuals: 2,2 g/l.
Sulfurós total: 75 mg/l.

Producció limitada a 11.700 ampolles.

Vinyes: 100% de la Finca Emendis.

Verema
Merlot: a mitjans de setembre