Barri Sant Marçal, 67 (41.300559, 1.621776) + 34 938 919 790

Vi Emendis Trio Varietal

Vi Emendis Trio Varietal

Varietats: 55% Macabeu. 25% Muscat. 25% Chardonnay.

Nota de tast: Visualment, presenta fina capa amb tonalitat de poma verda i matisos opacs. En nas, intensa olor floral, amb records a romaní on apareix una lleugera fruita amb nota d’almívar, destacant un darrer aroma a fulla de menta. En boca, entrada fresca amb distingides notes afruitades, pas per boca alegre, amb un reragust a fi eucaliptus i un intens aroma a boca. Vi ideal per acompanyar la cuina mediterrània. Molt aconsellable en companyia de peix i marisc o primers plats amb pasta.

Vinyes: Sòls francs argilós amb nivell baix de matèria orgànica.
Edat mitja de les vinyes: 20 anys.
Marc de plantació: 2,5mx1m.
Tipus de peu americà: S04.
Pluviometria: 336,2 mm.
Altitud: 300m.
Orientació de vinya: Sud i Oest.
Producció mitja: 6000kg/ha.
Grau alcohòlic: 12.5ºC.
Acidesa Total (ATS): 4.5 g/l.
Acidesa Volàtil: 0.22 g/l.
pH: 3.2.
Sucres residuals: 2.0 g/l.
Sulfurós total: 80mg/l.

Producció limitada a 26.000 ampolles.

Vinyes: 100% de la Finca Emendis.

Verema
Chardonnay i Macabeu: finals d’agost.
Muscat: principis de setembre.

Elaboració: Verema manual, amb caixes de 20 kg, refredades a 5ºC. La verema es passa per una taula de selecció on es tria el raïm de major qualitat, que es premsa per obtenir un rendiment del 60%. La Fermentació s’ha fet a temperatura controlada de 16ºC. Les filtracions abans de l’embotellament van ser lleugeres per respectar al màxim les aromes de les varietats.