Barri Sant Marçal, 67 (41.300559, 1.621776) + 34 938 919 790
Slide-Emendis-01
Slide-Emendis-02
Slide-Emendis-03

Emendis

“Emendis, la primera dona que va viure en la nostra Finca, és font d’inspiració. Un nom carregat d’història que reuneix els valors del treball ben fet: tradició, modernitat, elegància i aquell sisè sentit que només tenen les dones…”
Salvador Vallès Rull. Soci Fundador

Aquest projecte és el particular homenatge que li oferim a la constància ia la història d’aquestes terres treballades, generació rere generació, sota un mateix concepte: el treball a la Finca. Des 1186, l’experiència, la tradició i, sobretot, l’amor per la terra han aconseguit donar fruit a un projecte molt particular. Reflex d’aquest treball realitzat al llarg de diverses generacions, la família Vallès, viticultors d’aquestes terres durant generacions han fet realitat aquest celler Vins i Caves Emendis. Un homenatge a la primera dona que va habitar la finca.

Darrere de cada una de les ampolles es barregen l’experiència i tradició d’un passat nostàlgic amb la innovació d’un futur ple d’il·lusió. Emendis és història, experiència, misticisme, tradició i, per sobre de tot, futur: una nova manera d’entendre els vins i caves, des de les vinyes fins l’estímul dels sentits quan es gaudeix d’una copa.