Barri Sant Marçal, 67 (41.300559, 1.621776) + 34 938 919 790

Cava Emendis Brut

Varietats: 50% Xarel·lo. 25% Macabeu. 25% Parellada.

Criança: min. 14 mesos

Nota de tast: Visualment, el cava Emendis Brut presenta una tonalitat pàl·lida amb matisos daurats i verdosos, delicat rosari de fina bombolla amb homogènia corona. En nas, apareix uns primers aromes a sotabosc, notes a fruita cítrica i records a fruita de llorer amb un final de caramel de taronja. En boca, exhibeix una fina acidesa amb suau bombolla de gran recorregut. El pas per boca és rodo i elegant, mostrant records a vellut amb notes de fruita dolça aportant un darrer gust d’ametlla sense torrar.

Maridatge: És un cava apte per acompanyar peix gras, cuina elaborada de carn, pasta fresca, assortit de bolets, embotits curats o uns bons cargols a la llauna entre d’altres.

Grau alcohòlic: 11.50%.
Acidesa Total (ATS): 4.5.
Sucres residuals: 9 g/l.

Vinyes: 100% de la Finca Emendis.

Elaboració: El cava Emendis Brut ha estat elaborat mimant les varietats autòctones del Penedès, conreades a les finques sobre terrers francs, cuidant el cupatge, amb una lenta segona fermentació a baixa temperatura i un silenciós repòs sobre mares. El 50% del xarel·lo aporta cos i estructura necessària per tolerar el pas del temps. El 25% de Macabeu ofereix elegància, finor i delicades notes amargues amb aromes a fruita blanca i dolça. El 25% de Parellada tanca el cupatge amb una lleugera acidesa cítrica molt refrescant.

  Descarregar fitxa de producte Cava Emendis Brut (293.8 KiB, 956 hits)

  Descarregar fotografia de Cava Emendis Brut (2.8 MiB, 914 hits)