Barri Sant Marçal, 67 (41.300559, 1.621776) + 34 938 919 790

Cava Emendis Cabró Brut Nature

Varietats: Xarel·lo, Macabeu i Parellada.

Criança: min. 12 mesos

Nota de tast: Visualment, el cava Cabró! Brut Nature presenta una lluent capa daurada amb matisos verdosos, un constant rosari de fina bombolla i fidel corona amb una cap d’escuma persistent. En nas, apareix uns primers aromes florals semblant a la primavera, seguidament sobresalta una lleugera fruita cítrica amb un agradable llevat que recorda a brioxeria. En boca, mostra una entrada prudent amb fina bombolla molt ben integrada. Una excel·lent acidesa que s’adapta molt bé amb un final amarg donant-li força i complexitat. Cal destacar l’aroma de boca residual, i els records que manifesta la fruita blanca o el pomelo.

Maridatge: És un cava apte per acompanyar tot tipus d’aperitius, peix, carn blanca o caça menor, idoni per acompanyar paelles de peix, pasta fresca i cuina al forn.

Grau alcohòlic: 11,50 %.
ATS (acidesa total): 4,5 ATS.
Sucres residuals: 2 g/l.

Elaboració: El cava Emendis Cabró! Brut Nature ha estat elaborat mimant les varietats autòctones del Penedès, conreades a les finques sobre terrers francs, cuidant el cupatge, amb una lenta segona fermentació a baixa temperatura i un silenciós repòs sobre mares. El xarel·lo aporta cos i estructura necessària per tolerar el pas del temps. El macabeu ofereix elegància, finor i delicades notes amargues amb aromes a fruita blanca i dolça. El parellada tanca el cupatge amb una lleugera acidesa cítrica molt refrescant.

  Descarregar fitxa de producte Cava Emendis Cabró Brut Nature (534.2 KiB, 429 hits)

  Descarregar fotografia de Cava Emendis Cabró Brut Nature (1.3 MiB, 367 hits)