Barri Sant Marçal, 67 (41.300559, 1.621776) + 34 938 919 790

Cava Emendis Gran Reserva

Varietats: 45% Xarel·lo. 20% Macabeo. 20% Parellada. 15% Chardonnay.

Criança: 30 mesos de criança a la cava sobre mares de fermentació

Nota de tast: Visualment, el cava Emendis Gran Reserva Brut Nature presenta bona capa acolorida amb matisos daurats i verdosos. Ampli rosari amb formació de fina escuma. En nas, apareixen unes primeres aromes confitades, notes torrades combinades amb sotabosc. En boca, exhibeix una fina bombolla de bon recorregut. El pas per boca és net i elegant, amb puntes cítriques, apareix fruita fresca combinada amb certs fruits secs. Final cremós amb interessants notes amargues.

Maridatge: És un cava interessant per acompanyar carn blanca, cuina al forn i filets, idoni per acompanyar amb orada, llobarro i peix a la sal.

Grau alcohòlic: 11,50 %.
ATS (acidesa total): 4,5 ATS.
Sucres residuals: 2 g/l.

Vinyes: 100% de la Finca Emendis.

Elaboració: El cava Emendis Gran Reserva Brut Nature s’ha elaborat mimant les varietats blanques de la finca, veremades a terrers francs, cuidant el cupatge amb una lenta segona fermentació a baixa temperatura i un silenciós repòs sobre les mares. El 45% de Xarel·lo aporta el cos i l’estructura necessaris per tolerar el pas del temps. El 20% de Macabeu ofereix elegància, finor i delicades notes amargants amb aromes de fruita blanca i dolça. El 20% de Parellada aporta una lleugera acidesa cítrica molt refrescant. El 15% de Chardonnay tanca aquest cupatge atorgant complexitat, personalitat i un final cremós en boca.

  Descarregar fitxa de producte Cava Emendis Gran Reserva Brut Nature (155.8 KiB, 881 hits)

  Descarregar fotografia de Cava Emendis Gran Reserva Brut Nature (431.3 KiB, 841 hits)