Barri Sant Marçal, 67 (41.300559, 1.621776) + 34 938 919 790

Cava Emendis Imum

Varietats: 50% Xarel·lo. 25% Macabeu. 25% Parellada.

Criança: min. 18 mesos

Nota de tast: Visualment, el cava Emendis Imum Brut Nature Reserva presenta una lluent capa daurada amb matisos verdosos, un constant rosari de fina bombolla i fidel corona amb una cap d’escuma persistent. En nas, apareix uns primers aromes florals semblant a la primavera, seguidament sobresalta una lleugera fruita cítrica amb un agradable llevat que recorda a brioxeria. En boca, mostra una entrada prudent amb fina bombolla molt ben integrada. Una excel·lent acidesa que s’adapta molt be amb un final amarg donant-li força i complexitat. Cal destacar l’aroma de boca residual, i els records que manifesta la fruita blanca o el pomelo.

Maridatge: És un cava apte per acompanyar tot tipus d’aperitius, peix, carn blanca o caça menor, idoni per acompanyar paelles de peix, pasta fresca i cuina al forn.

Grau alcohòlic: 11.50%
ATS (Acidesa Total): 4.5 ATS
Sucres residuals: 2 g/l

Vinyes: 100% de la Finca Emendis.

Elaboració: El cava Emendis Imum Brut Nature Reserva ha estat elaborat mimant les varietats autòctones del Penedès, conreades a les finques sobre terrers francs, cuidant el cupatge, amb una lenta segona fermentació a baixa temperatura i un silenciós repòs sobre mares. El 50% del xarel·lo aporta cos i estructura necessària per tolerar el pas del temps. El 25% de Macabeu ofereix elegància, finor i delicades notes amargues amb aromes a fruita blanca i dolça. El 25% de Parellada tanca el cupatge amb una lleugera acidesa cítrica molt refrescant.

  Descarregar fitxa de producte Cava Emendis Imum Reserva Brut Nature (386.6 KiB, 853 hits)

  Descarregar fotografia de Cava Emendis Imum Reserva Brut Nature (1.1 MiB, 820 hits)