Barri Sant Marçal, 67 (41.300559, 1.621776) + 34 938 919 790

Cava Emendis Nu Allongé Brut Nature

Varietats: Xarel·lo, Macabeu i Parellada.

Criança: min. 14 mesos

Nota de tast: El cava Nu Alongé Brut Nature presenta una brillant capa daurada amb matisos verdosos, un constant rosari de fines bombolles i una fidel corona amb una capa d’escuma persistent.
En nas, en un primer moment apareixen aromes florals que recorden la primavera, seguidament sobresurt una lleugera fruita cítrica amb agradable llevat que recorda a pastisseria.
En boca, mostra una entrada prudent amb fines bombolles molt ben integrades. Destaca la seva excel·lent acidesa que s’adapta molt bé amb un final amarg que li atorga força i complexitat. Cal destacar l’aroma en boca residual i els records que manifesta la fruita blanca (aranja).

Maridatge: És un cava apte per acompanyar tot tipus d’aperitius, peix, carns blanques o caça menor. Idoni per acompanyar paelles de marisc, pasta fresca i cuina a forn.

Grau alcohòlic: 11,50 %.
ATS (acidesa total): 4,5 ATS.
Sucres residuals: 2 g/l.

Elaboració: El cava Nu Alongé Brut Nature ha estat elaborat mimant les varietats autòctones de Penedès, veremades en les finques amb terrers francs, cuidant el cupatge amb una lenta segona fermentació a baixa temperatura i un silenciós repòs sobre les mares.
El 50% de Xarel·lo aporta el cos i l’estructura necessària per tolerar el pas de el temps.
El 25% de Macabeu ofereix elegància, finor i delicades notes amargues amb aromes de fruita blanca i dolça.
El 25% de Parellada tanca el cupatge amb una lleugera acidesa cítrica molt refrescant.

  Descarregar fitxa de producte Cava Emendis Nu Allongé Brut Nature (262.8 KiB, 325 hits)

  Descarregar fotografia de Cava Emendis Nu Allongé Brut Nature (1.4 MiB, 255 hits)