Barri Sant Marçal, 67 (41.300559, 1.621776) + 34 938 919 790

Cava Emendis Robert de Nola

Varietats: 50% Xarel·lo. 25% Macabeu. 25% Parellada.

Criança: 14 meses de Criança

Nota de tast: El cava Robert de Nola Brut presenta una tonalitat pàl·lida amb matisos daurats i verdosos, formant un delicat rosari de fines bombolles amb una corona homogènia. En nas apareixen uns primers aromes a sotabosc, notes a fruita cítrica i records a fulla de llorer amb un final de caramel de taronja. En boca, el cava Robert de Nola Brut exhibeix una fina acidesa amb suau bombolla de bon recorregut. El pas per boca és rodó i elegant, mostrant records vellutats amb notes de fruita dolça aportant al final un lleuger gust d’ametlla crua.

Maridatge: És un cava apte per acompanyar peixos grassos, estofats de carn, pasta fresca, assortits de bolets, embotits curats o cargols a “la llauna”.

Grau alcohòlic: 11,50 %.
ATS (acidesa total): 4,5 ATS.
Sucres residuals: 9 g/l.

Vinyes: 100% de la Finca Emendis.

Elaboració: El cava Robert de Nola Brut ha estat elaborat mimant les varietats autòctones del Penedès, veremades en les finques pròpies amb terrers francs, cuidant el cupatge amb una lenta segona fermentació a baixa temperatura i un silenciós repòs sobre les mares. El 50% de Xarel·lo aporta el cos i l’estructura necessària per tolerar el pas del temps. El 25% de Macabeu ofereix elegància, finor i delicades notes amargues amb aromes de fruita blanca i dolça. El 25% de Parellada tanca el cupatge amb una lleugera acidesa cítrica molt refrescant.

  Descarregar fitxa de producte Cava Robert de Nola Brut (369.6 KiB, 228 hits)

  Descargar fotografia de cava Emendis Cabró Brut Nature (1.3 MiB, 409 hits)