
Varietats: Xarel·lo de ceps de més de 50 anys.
Criança: 8 mesos en barrica.
Nota de tast: Anàlisis visual: Color groc amb reflexos verdosos i rivets daurats. Anàlisis olfactiu: Presenta bona intensitat aromàtica. En nas és complex i golós. L’excel·lent maduració del raïm es reflecteix al vi final. Destaquen notes de confitura i brioixeria que denoten la seva maduresa i suavitat. Els aromes de coco, vainilla i especiats donats pel seu pas en barrica de roure són subtils, delicats i enriquidors. Anàlisis gustatiu: En boca és elegant i suau. Té una acidesa molt ben incorporada que li aporta la frescor justa.
Elaboració: Maceració pel·licular en fred a 15 ºC. Primera fase de fermentació en acer inoxidable a baixa temperatura per a extreure i conservar els aromes varietals. Segona etapa fermentativa i envelliment en barrica de roure Europeu.
Descarregar fitxa de producte Vi Emendis La Vineta (549.8 KiB, 394 hits)
Descarregar fotografia Vi Emendis La Vineta (1.9 MiB, 350 hits)