
Varietats: 55% Macabeu. 25% Muscat. 25% Chardonnay.
Nota de tast: Visualment, presenta fina capa amb tonalitat de poma verda i matisos opacs. En nas, intensa olor floral, amb records a romaní on apareix una lleugera fruita amb nota d’almívar, destacant un darrer aroma a fulla de menta. En boca, entrada fresca amb distingides notes afruitades, pas per boca alegre, amb un reragust a fi eucaliptus i un intens aroma a boca. Vi ideal per acompanyar la cuina mediterrània. Molt aconsellable en companyia de peix i marisc o primers plats amb pasta.
Vinyes: Sòls francs argilós amb nivell baix de matèria orgànica.
Edat mitja de les vinyes: 20 anys.
Marc de plantació: 2,5mx1m.
Tipus de peu americà: S04.
Pluviometria: 336,2 mm.
Altitud: 300m.
Orientació de vinya: Sud i Oest.
Producció mitja: 6000kg/ha.
Grau alcohòlic: 12.5ºC.
Acidesa Total (ATS): 4.5 g/l.
Acidesa Volàtil: 0.22 g/l.
pH: 3.2.
Sucres residuals: 2.0 g/l.
Sulfurós total: 80mg/l.
Producció limitada a 26.000 ampolles.
Vinyes: 100% de la Finca Emendis.
Verema
Chardonnay i Macabeu: finals d’agost.
Muscat: principis de setembre.
Elaboració: Verema manual, amb caixes de 20 kg, refredades a 5ºC. La verema es passa per una taula de selecció on es tria el raïm de major qualitat, que es premsa per obtenir un rendiment del 60%. La Fermentació s’ha fet a temperatura controlada de 16ºC. Les filtracions abans de l’embotellament van ser lleugeres per respectar al màxim les aromes de les varietats.
Descarregar fitxa de producte vi Emendis Trio Varietal (307.3 KiB, 937 hits)
Descarregar fotografia de vi Emendis Trio Varietal (1.2 MiB, 833 hits)