Barri Sant Marçal, 67 (41.300559, 1.621776) + 34 938 919 790

Emendis

“Emendis, la primera dona que va viure en la nostra Finca, és font d’inspiració. Un nom carregat d’història que reuneix els valors del treball ben fet: tradició, modernitat, elegància i aquell sisè sentit que només tenen les dones…”
Salvador Vallès Rull. Soci Fundador

Aquest projecte és el particular homenatge que li oferim a la constància ia la història d’aquestes terres treballades, generació rere generació, sota un mateix concepte: el treball a la Finca. Des 1186, l’experiència, la tradició i, sobretot, l’amor per la terra han aconseguit donar fruit a un projecte molt particular. Reflex d’aquest treball realitzat al llarg de diverses generacions, la família Vallès, viticultors d’aquestes terres durant generacions han fet realitat aquest celler Vins i Caves Emendis. Un homenatge a la primera dona que va habitar la finca.

Darrere de cada una de les ampolles es barregen l’experiència i tradició d’un passat nostàlgic amb la innovació d’un futur ple d’il·lusió. Emendis és història, experiència, misticisme, tradició i, per sobre de tot, futur: una nova manera d’entendre els vins i caves, des de les vinyes fins l’estímul dels sentits quan es gaudeix d’una copa.

who makes the best relojes de replica en españa is constantly greatly improve the regular tabulation convention learned the sensible and complex characteristics.