Barri Sant Marçal, 67 (41.300559, 1.621776) + 34 938 919 790

Cava Emendis Brut

Variedades: 50% Xarel·lo. 25% Macabeo. 25% Parellada.

Crianza: 14 meses en botella

Nota de cata: El cava Emendis Brut presenta una tonalidad pálida con matices dorados y verdosos, formando un delicado rosario de finas burbujas con una corona homogénea. En nariz aparecen unos primeros aromas a sotobosque, notas a fruta cítrica y recuerdos a hoja de laurel con un final de caramelo de naranja. En boca, el cava Emendis Brut exhibe una fina acidez con suave burbuja de buen recorrido. El paso por boca es redondo y elegante, mostrando recuerdos aterciopelados con notas de fruta dulce aportando al final un ligero gusto de almendra cruda.

Maridaje: Es un cava apto para acompañar pescados grasos, estofados de carne, pasta fresca, surtidos de setas, embutidos curados o caracoles a “la llauna”.

Grado alcohólico: 11,50 %.
ATS (acidez Total): 4.5 ATS.
Azúcares residuales: 9 g/l.

Viñas: 100% de la Finca Emendis.

Elaboración: El cava Emendis Brut ha sido elaborado mimando las variedades autóctonas del Penedès, vendimiadas en las fincas propias con terruños francos, cuidando el cupage con una lenta segunda fermentación a baja temperatura y un silencioso reposos sobre las lías. El 50% de Xarel·lo aporta el cuerpo y la estructura necesaria para tolerar el paso del tiempo. El 25% de Macabeo ofrece elegancia, finura y delicadas notas amargas con aromas de fruta blanca y dulce. El 25% de Parellada cierra el cupage con una ligera acidez
cítrica muy refrescante.

  Descargar ficha de producto Cava Emendis Brut (293,3 KiB, 1.378 hits)

  Descargar fotografia de cava Emendis Brut (2,8 MiB, 1.268 hits)

Cava Emendis Brut

Varietats: 50% Xarel·lo. 25% Macabeu. 25% Parellada.

Criança: min. 14 mesos

Nota de tast: Visualment, el cava Emendis Brut presenta una tonalitat pàl·lida amb matisos daurats i verdosos, delicat rosari de fina bombolla amb homogènia corona. En nas, apareix uns primers aromes a sotabosc, notes a fruita cítrica i records a fruita de llorer amb un final de caramel de taronja. En boca, exhibeix una fina acidesa amb suau bombolla de gran recorregut. El pas per boca és rodo i elegant, mostrant records a vellut amb notes de fruita dolça aportant un darrer gust d’ametlla sense torrar.

Maridatge: És un cava apte per acompanyar peix gras, cuina elaborada de carn, pasta fresca, assortit de bolets, embotits curats o uns bons cargols a la llauna entre d’altres.

Grau alcohòlic: 11.50%.
Acidesa Total (ATS): 4.5.
Sucres residuals: 9 g/l.

Vinyes: 100% de la Finca Emendis.

Elaboració: El cava Emendis Brut ha estat elaborat mimant les varietats autòctones del Penedès, conreades a les finques sobre terrers francs, cuidant el cupatge, amb una lenta segona fermentació a baixa temperatura i un silenciós repòs sobre mares. El 50% del xarel·lo aporta cos i estructura necessària per tolerar el pas del temps. El 25% de Macabeu ofereix elegància, finor i delicades notes amargues amb aromes a fruita blanca i dolça. El 25% de Parellada tanca el cupatge amb una lleugera acidesa cítrica molt refrescant.

  Descarregar fitxa de producte Cava Emendis Brut (293,8 KiB, 1.003 hits)

  Descarregar fotografia de Cava Emendis Brut (2,8 MiB, 962 hits)

Cava Emendis Brut

Varieties: 50% Xarel·lo. 25% Macabeo. 25% Parellada.

Aging: 14 months in the bottle.

Tasting notes: Cava Emendis Brut has a pale aspect with gold and emerald nuances and exhibits a delicate string of fine bubbles with a homogenous corona. It has a primary nose of soft woody tones with citrus notes, ‘memories’ of bay-leaf and a lingering finish of sweet orange. To the palate presents a fine acidity with soft bubbles of good duration. In the mouth it is rounded and elegant exhibiting velvety memories of sweet fruits and leaving a light aftertaste of raw almond.

Accompaniments: It is a cava ideal to accompany oily fish, meat dishes; fresh pastas; all varieties of mushrooms; sausage and escargots.

Alcohol: 11,50 %
Total acidity: 4.5 ATS
Residual sugar: 9 g/l.

Vineyards: 100% from Emendis Estate.

Production: On our own estates and given a long second fermentation at low temperature and in silence
on the racks. 50% of Xarel·lo gives the body and structure necessary to stand the test of time. 25% of Macabeo gives elegance, finesse and the delicate bitter notes with aromasof sweet white fruit. 25% of Parellada completes the blend with a light refreshing citric acidity.

  Download Cava Emendis Brut brochure (296,2 KiB, 1.571 hits)

  Download Cava Emendis Brut photography (2,8 MiB, 1.304 hits)