Barri Sant Marçal, 67 (41.300559, 1.621776) + 34 938 919 790

Cava Emendis Cabró Brut Nature

Varietats: Xarel·lo, Macabeu i Parellada.

Criança: min. 12 mesos

Nota de tast: Visualment, el cava Cabró! Brut Nature presenta una lluent capa daurada amb matisos verdosos, un constant rosari de fina bombolla i fidel corona amb una cap d’escuma persistent. En nas, apareix uns primers aromes florals semblant a la primavera, seguidament sobresalta una lleugera fruita cítrica amb un agradable llevat que recorda a brioxeria. En boca, mostra una entrada prudent amb fina bombolla molt ben integrada. Una excel·lent acidesa que s’adapta molt bé amb un final amarg donant-li força i complexitat. Cal destacar l’aroma de boca residual, i els records que manifesta la fruita blanca o el pomelo.

Maridatge: És un cava apte per acompanyar tot tipus d’aperitius, peix, carn blanca o caça menor, idoni per acompanyar paelles de peix, pasta fresca i cuina al forn.

Grau alcohòlic: 11,50 %.
ATS (acidesa total): 4,5 ATS.
Sucres residuals: 2 g/l.

Elaboració: El cava Emendis Cabró! Brut Nature ha estat elaborat mimant les varietats autòctones del Penedès, conreades a les finques sobre terrers francs, cuidant el cupatge, amb una lenta segona fermentació a baixa temperatura i un silenciós repòs sobre mares. El xarel·lo aporta cos i estructura necessària per tolerar el pas del temps. El macabeu ofereix elegància, finor i delicades notes amargues amb aromes a fruita blanca i dolça. El parellada tanca el cupatge amb una lleugera acidesa cítrica molt refrescant.

  Descarregar fitxa de producte Cava Emendis Cabró Brut Nature (534,2 KiB, 504 hits)

  Descarregar fotografia de Cava Emendis Cabró Brut Nature (1,3 MiB, 429 hits)

Cava Emendis Cabró Brut Nature

Varieties: Xarel·lo, Macabeo and Parellada.

Aging: 12 months in the bottle.

Tasting notes: Cava Cabró! Brut Nature has a bright golden hue with greenish tints and a constant string of fine bubbles leading to an enduring corona. Its primary nose is floral, remi-niscent of spring and followed by a light taste of citric fruit together with the yeasty note of fresh baked bread. At first, is discreet with fine wellintegrated bubbles. There is an excellent balance between its perfect acidity and a final bitterness that gives it strength and fullness. Importance must given to the aftertaste and its aroma as well as the hints of white fruits such as grapefruit.

Accompaniments: This is a cava to accompany all aperitifs, fish, white meat or small game. It is ideal with shellfish paella, fresh pasta and oven dishes.

Alcohol: 11,50 %.
Total acidity: 4,5 ATS.
Residual sugar: 2 g/l.

Production: Cava Cabró! Brut Nature is vested on our own estates and given a long second fermentation at low temperature and in silence on the racks.
50% of Xarel·lo gives the body and structure necessary to stand the test of time. 25% of Macabeo gives elegance, finesse and the delicate bitter notes with aromas of sweet white fruit. 25% of Parellada completes the blend with a light refreshing citric acidity.

  Download Cava Emendis Cabró Brut Nature photography (1,3 MiB, 457 hits)

  Download Cava Emendis Cabró Brut Nature brochure (533,3 KiB, 536 hits)