Barri Sant Marçal, 67 (41.300559, 1.621776) + 34 938 919 790

Cava Emendis Gran Reserva

Varietats: Xarel·lo, Macabeu, Parellada, Chardonnay, Pinot Noir

Criança: 30 mesos de criança a la cava sobre mares de fermentació

Nota de tast: Visualment, el cava Emendis Gran Reserva Brut Nature presenta bona capa acolorida amb matisos daurats i verdosos. Ampli rosari amb formació de fina escuma.
En nas, apareixen unes primeres aromes confitades, notes torrades combinades amb sotabosc.
En boca, exhibeix una fina bombolla de bon recorregut. El pas per boca és net i elegant, amb puntes cítriques, apareix fruita fresca combinada amb certs fruits secs. Final cremós amb interessants notes amargues.

Maridatge: És un cava interessant per acompanyar carn blanca, cuina al forn i filets, idoni per acompanyar amb orada, llobarro i peix a la sal.

Grau alcohòlic: 11.50%
ATS (Acidesa Total): 4.5 ATS
Sucres residuals: 2 g/l

Vinyes: 100% de la Finca Emendis.

Elaboració: El cava Emendis Gran Reserva Brut Nature s’ha elaborat mimant les varietats blanques de la finca, veremades a terrers francs, cuidant el cupatge amb una lenta segona fermentació a baixa temperatura i un silenciós repòs sobre les mares.
El xarel·lo aporta el cos i l’estructura necessaris per tolerar el pas del temps.
El macabeu ofereix elegància, finor i delicades notes amargants amb aromes de fruita blanca i dolça.
El parellada aporta una lleugera acidesa cítrica molt refrescant.
El chardonnay tanca aquest cupatge atorgant complexitat, personalitat i un final cremós en boca.

  Descarregar fitxa de producte Cava Emendis Gran Reserva Brut Nature (155,8 KiB, 944 hits)

  Descarregar fotografia de Cava Emendis Gran Reserva Brut Nature (431,3 KiB, 903 hits)

Cava Emendis Gran Reserva

Variedad: Xarel·lo, Macabeo, Parellada, Chardonnay, Pinot Noir.

Crianza: 30 meses de crianza en la cava sobre lías de fermentación

Nota de cata: Visualmente, el cava Emendis Gran Reserva Brut Nature presenta una buena capa colorada con matices dorados y verdosos. Amplio rosario con formación de fina espuma.
En nariz, aparecen unos primeros aromas confitados, notas tostadas combinadas con sotobosque.
En boca, exhibe una fina burbuja de buen recorrido. El paso por boca es limpio y elegante, con toques cítricos, aparece fruta fresca combinada con ciertos frutos secos. Final cremoso con interesantes notas amargas.

Maridaje: Es un cava interesante para acompañar carne blanca, platos al horno y filetes, idóneo para acompañar la dorada, la lubina y pescado a la sal.

Grado alcohólico: 11,50 %
Acidez total (ATS): 4.6 ATS
Azúcares residuales: 2 g/l

Viñas: 100% de la Finca Emendis.

Elaboración: El cava Emendis Gran Reserva Brut Nature se ha elaborado mimando las variedades blancas de la finca, vendimiadas en terruños francos, cuidando la cupada con una segunda fermentación lenta a baja temperatura y un silencioso reposo sobre las lías.
El Xarel·lo aporta el cuerpo y la estructura necesarios
para tolerar el paso del tiempo.
El Macabeo ofrece la elegancia, finura y delicadas notas amargas con aromas de fruta blanca y dulce.
El Parellada aporta una ligera acidez cítrica muy refrescante.
El Chardonnay cierra esta cupada otorgando complejidad, personalidad y un final cremoso en boca.

  Descargar ficha de producto Cava Emendis Gran Reserva Brut Nature (155,4 KiB, 1.811 hits)

  Descargar fotografia de cava Emendis Gran Reserva Brut Nature (431,3 KiB, 1.666 hits)

Cava Emendis Gran Reserva

Variety: Xarel·lo, Macabeo, Parellada. Chardonnay, Pinot Noir

Aging: 30 months on its lees.

Tasting notes: Emendis Gran Reserva Brut Nature Cava presents a well-coloured topping with gold and green hues with ample beads of bubbles producing a fine mousse. To the nose there appear first aromas of preserves, toasty with notes of undergrowth. To taste it exhibits a steady flow of fine bubbles. The passage through the mouth is clean and elegant with citrous touches, and fresh fruits with certain dried fruits. The finish is creamy with an interesting bitter tang.

Accompaniments: This is an excellent Cava to serve with white meats; baked dishes and filets.
Ideal to accompany Gilt-head bream, Sea-bass and salt-fish.

Alcohol: 11,50 %
Total acidity: 4.6 ATS
Residual sugar: 2 g/l

Vineyards: 100% from Emendis Estate.

Production: Emendis Gran Reserva Brut Nature Cava is produced with the same tender care as the white varieties of our Estate: harvesting from open fields caring for the crop and with a second slow fermentation at low temperature for 30 months on its lees.
Xarel·lo brings the body and structure needed to tolerate the passage of time.
Macabeo offers elegance, finesse and delicate bitter notes with soft white-fruit aromas.
Parellada carries with it the light citric acidity that is so refreshing.
Chardonnay caps this proud, complex harvest with its own personality and creamy taste.

  Download Cava Emendis Gran Reserva Brut Nature brochure (158,6 KiB, 1.285 hits)

  Download Cava Emendis Gran Reserva Brut Nature photography (431,3 KiB, 1.176 hits)