Barri Sant Marçal, 67 (41.300559, 1.621776) + 34 938 919 790

Cava Emendis Imum

Variedades: 50% Xarel·lo. 25% Macabeo. 25% Parellada.

Crianza: min. 18 meses

Nota de cata: El cava Emendis Imum Brut Nature Reserva presenta una brillante capa dorada con matices verdosos, un constante rosario de finas burbujas y una fiel corona con una capa de espuma persistente. En nariz, en un primer momento aparecen aromas florales que recuerdan a primavera, seguidamente sobresale una ligera fruta cítrica con agradable levadura que recuerda a bollería. En boca, muestra una entrada prudente con finas burbujas muy bien integradas. Destaca su excelente acidez que se adapta muy bien con un final amargo que le otorga fuerza y complejidad. Cabe destacar el aroma en boca residual y los recuerdos que manifiesta la fruta blanca (pomelo).

Maridaje: Es un cava apto para acompañar todo tipo de aperitivos, pescado, carnes blancas o caza menor. Idóneo para acompañar paellas de marisco, pasta fresca y cocina al horno.

Grado alcohólico: 11,50 %
ATS (acidez Total): 4.5 ATS
Azúcares residuales: 2 g/l

Viñas: 100% de la Finca Emendis.

Elaboración: El cava Emendis Imum Brut Nature Reserva ha sido elaborado mimando las variedades autóctonas del Penedès, vendimiadas en las fincas con terruños francos, cuidando el cupage con una lenta segunda fermentación a baja temperatura y un silencioso reposos sobre las lías. El 50% de Xarel·lo aporta el cuerpo y la estructura necesaria para tolerar el paso del tiempo. El 25% de Macabeo ofrece elegancia, finura y delicadas notas amargas con aromas de fruta blanca y dulce. El 25% de Parellada cierra el cupage con una ligera acidez cítrica muy refrescante.

  Descargar ficha de producto Cava Emendis Imum Reserva Brut Nature (406,5 KiB, 1.611 hits)

  Descargar fotografia de cava Emendis Imum Reserva Brut Nature (1,1 MiB, 1.482 hits)

Cava Emendis Imum

Varietats: 50% Xarel·lo. 25% Macabeu. 25% Parellada.

Criança: min. 18 mesos

Nota de tast: Visualment, el cava Emendis Imum Brut Nature Reserva presenta una lluent capa daurada amb matisos verdosos, un constant rosari de fina bombolla i fidel corona amb una cap d’escuma persistent. En nas, apareix uns primers aromes florals semblant a la primavera, seguidament sobresalta una lleugera fruita cítrica amb un agradable llevat que recorda a brioxeria. En boca, mostra una entrada prudent amb fina bombolla molt ben integrada. Una excel·lent acidesa que s’adapta molt be amb un final amarg donant-li força i complexitat. Cal destacar l’aroma de boca residual, i els records que manifesta la fruita blanca o el pomelo.

Maridatge: És un cava apte per acompanyar tot tipus d’aperitius, peix, carn blanca o caça menor, idoni per acompanyar paelles de peix, pasta fresca i cuina al forn.

Grau alcohòlic: 11.50%
ATS (Acidesa Total): 4.5 ATS
Sucres residuals: 2 g/l

Vinyes: 100% de la Finca Emendis.

Elaboració: El cava Emendis Imum Brut Nature Reserva ha estat elaborat mimant les varietats autòctones del Penedès, conreades a les finques sobre terrers francs, cuidant el cupatge, amb una lenta segona fermentació a baixa temperatura i un silenciós repòs sobre mares. El 50% del xarel·lo aporta cos i estructura necessària per tolerar el pas del temps. El 25% de Macabeu ofereix elegància, finor i delicades notes amargues amb aromes a fruita blanca i dolça. El 25% de Parellada tanca el cupatge amb una lleugera acidesa cítrica molt refrescant.

  Descarregar fitxa de producte Cava Emendis Imum Reserva Brut Nature (386,6 KiB, 909 hits)

  Descarregar fotografia de Cava Emendis Imum Reserva Brut Nature (1,1 MiB, 868 hits)

Cava Emendis Imum

Varieties: 50% Xarel·lo. 25% Macabeo. 25% Parellada.

Aging: 18 months in the bottle.

Tasting notes: Cava Emendis Imum Brut Nature Reserva has a bright golden hue with greenish tints and a constant string of fine bubbles leading to an enduring corona. Its primary nose is floral, reminiscent of spring and followed by a light taste of citric fruit together with the yeasty note of fresh baked bread. At first, is discreet with fine wellintegrated bubbles. There is an excellent balance between its perfect acidity and a final bitterness that gives it strength and fullness. Importance must given to the aftertaste and its aroma as well as the hints of white fruits such as grapefruit.

Accompaniments: This is a cava to accompany all aperitifs, fish, white meat or small game. It is ideal with shellfish paella, fresh pasta and oven dishes.

Alcohol: 11,50 %
Total acidity: 4.5 ATS
Residual sugar: 2 g/l

Vineyards: 100% from Emendis Estate.

Production: Cava Emendis Imum Brut Nature Reserva is vested on our own estates and given a long second fermentation at low temperature and in silence on the racks. 50% of Xarel·lo gives the body and structure necessary to stand the test of time. 25% of Macabeo gives elegance, finesse and the delicate bitter notes with aromas of sweet white fruit. 25% of Parellada completes the blend with a light refreshing citric acidity.

  Download Cava Emendis Imum Reserva Brut Nature brochure (389,1 KiB, 1.108 hits)

  Download Cava Emendis Imum Reserva Brut Nature photography (1,1 MiB, 1.053 hits)