Barri Sant Marçal, 67 (41.300559, 1.621776) + 34 938 919 790

Cava Emendis Nu Allongé Brut Nature

Varietats: Xarel·lo, Macabeu i Parellada.

Criança: min. 14 mesos

Nota de tast: El cava Nu Alongé Brut Nature presenta una brillant capa daurada amb matisos verdosos, un constant rosari de fines bombolles i una fidel corona amb una capa d’escuma persistent.
En nas, en un primer moment apareixen aromes florals que recorden la primavera, seguidament sobresurt una lleugera fruita cítrica amb agradable llevat que recorda a pastisseria.
En boca, mostra una entrada prudent amb fines bombolles molt ben integrades. Destaca la seva excel·lent acidesa que s’adapta molt bé amb un final amarg que li atorga força i complexitat. Cal destacar l’aroma en boca residual i els records que manifesta la fruita blanca (aranja).

Maridatge: És un cava apte per acompanyar tot tipus d’aperitius, peix, carns blanques o caça menor. Idoni per acompanyar paelles de marisc, pasta fresca i cuina a forn.

Grau alcohòlic: 11,50 %.
ATS (acidesa total): 4,5 ATS.
Sucres residuals: 2 g/l.

Elaboració: El cava Nu Alongé Brut Nature ha estat elaborat mimant les varietats autòctones de Penedès, veremades en les finques amb terrers francs, cuidant el cupatge amb una lenta segona fermentació a baixa temperatura i un silenciós repòs sobre les mares.
El 50% de Xarel·lo aporta el cos i l’estructura necessària per tolerar el pas de el temps.
El 25% de Macabeu ofereix elegància, finor i delicades notes amargues amb aromes de fruita blanca i dolça.
El 25% de Parellada tanca el cupatge amb una lleugera acidesa cítrica molt refrescant.

  Descarregar fitxa de producte Cava Emendis Nu Allongé Brut Nature (262,8 KiB, 360 hits)

  Descarregar fotografia de Cava Emendis Nu Allongé Brut Nature (1,4 MiB, 283 hits)

Cava Emendis Nu Allongé Brut Nature

Variedades: Xarel·lo, Macabeo y Parellada.

Crianza: 14 meses en botella

Nota de cata: El cava Nu Alongé Brut Nature presenta una brillante capa dorada con matices verdosos, un constante rosario de finas burbujas y una fiel corona con una capa de espuma persistente.
En nariz, en un primer momento aparecen aromas florales que recuerdan a primavera, seguidamente sobresale una ligera fruta cítrica con agradable levadura que recuerda a bollería. 
En boca, muestra una entrada prudente con finas burbujas muy bien integradas. Destaca su excelente acidez que se adapta muy bien con un final amargo que le otorga fuerza y complejidad. Cabe destacar el aroma en boca residual y los recuerdos que manifiesta la fruta blanca (pomelo).

Maridaje: Es un cava apto para acompañar todo tipo de aperitivos, pescado, carnes blancas o caza menor. Idóneo para acompañar paellas de marisco, pasta fresca y cocina al horno.

Grado alcohólico: 11,50 %.
ATS (acidez total): 4,5 ATS.
Azúcares residuales: 2 g/l.

Elaboración: El cava Nu Alongé Brut Nature ha sido elaborado mimando las variedades autóctonas del Penedès, vendimiadas en las fincas con terruños francos, cuidando el cupage con una lenta segunda fermentación a baja temperatura y un silencioso reposos sobre las lías.
El 50% de Xarel·lo aporta el cuerpo y la estructura necesaria para tolerar el paso del tiempo.
El 25% de Macabeo ofrece elegancia, finura y delicadas notas amargas con aromas de fruta blanca y dulce.
El 25% de Parellada cierra el cupage con una ligera acidez cítrica muy refrescante.

  Descargar ficha de producto Cava Emendis Nu Allongé Brut Nature (262,3 KiB, 441 hits)

  Descargar fotografía de Cava Emendis Nu Allongé Brut Nature (1,4 MiB, 351 hits)

Cava Emendis Nu Allongé Brut Nature

Varieties: Xarel·lo, Macabeo and Parellada.

Aging: 14 months in the bottle.

Tasting notes: Cava Nu Alongé Brut Nature has a bright golden hue with greenish tints and a constant string of fine bubbles leading to an enduring corona.
Its primary nose is floral, reminiscent of spring and followed by a light taste of citric fruit together with the yeasty note of fresh baked bread.
At first, is discreet with fine wellintegrated bubbles. There is an excellent balance between its perfect acidity and a final bitterness that gives it strength and fullness. Importance must given to the aftertaste and its aroma as well as the hints of white fruits such as grapefruit.

Accompaniments: This is a cava to accompany all aperitifs, fish, white meat or small game. It is ideal with shellfish paella, fresh pasta and oven dishes.

Alcohol: 11,50 %.
Total acidity: 4,5 ATS.
Residual sugar: 2 g/l.

Production: Cava Nu Alongé Brut Nature is vested on our own estates and given a long second fermentation at low temperature and in silence on the racks.
50% of Xarel·lo gives the body and structure necessary to stand the test of time.
25% of Macabeo gives elegance, finesse and the delicate bitter notes with aromas of sweet white fruit.
25% of Parellada completes the blend with a light refreshing citric acidity.

  Download Cava Emendis Nu Allongé Brut Nature brochure (265,3 KiB, 419 hits)

  Download Cava Emendis Nu Allongé Brut Nature photography (1,4 MiB, 324 hits)