Barri Sant Marçal, 67 (41.300559, 1.621776) + 34 938 919 790

Cava Emendis Nu Allongé Brut Rosé

Variedades: Xarel·lo, Macabeo y Parellada.

Crianza: 14 meses en botella

Nota de cata: El cava Nu Allongé Rosé, presenta un agradable color cereza y matices a salmón brillante con una fina y brillante capa fina y un amplio rosario que forman una fiel corona.
En nariz, es rico en aromas a fruta silvestre combinando la grosella, notas a ligera crianza y fina reducción que le otorgan una gran elegancia.
En boca, tiene una entrada ligeramente picante con notas especiadas. La burbuja, fina y persistente, se acompaña de una buena acidez con un paso por boca elegante que nos deja recuerdos tostados que lo hacen abundante y goloso.

Maridaje: Cava ideal para acompañar todo tipo de aperitivos y canapés. Muy agradable con el salmón, marisco y sushi. Muy recomendable para disfrutarlo con cualquier tipo de pastelería y especialmente con pasteles de fruta.

Grado alcohólico: 11,50 %.
ATS (acidez total): 4,5 ATS.
Azúcares residuales: 7 g/l.

Elaboración: El cava Nu Allongé Rosé ha sido elaborado exclusivamente con la variedad Pinot Noir. Se realizó una maceración pelicular de la uva seleccionada durante 8 horas para extraer el color y los aromas de los hollejos.
La segunda fermentación se llevó a cabo de manera lenta y cuidadosa en la cava Emendis (a 10 metros de profundidad) para conseguir una excelente crianza sobre sus lías.

  Descargar ficha de producto Cava Emendis Nu Allongé Brut Rosé (208,1 KiB, 442 hits)

  Descargar fotografía de Cava Emendis Nu Allongé Brut Rosé (479,6 KiB, 345 hits)

Cava Emendis Nu Allongé Brut Rosé

Varietats: Xarel·lo, Macabeu i Parellada.

Criança: min. 14 mesos

Nota de tast: Visualment, el cava Nu Allongé Rosé presenta un color cirera i matisos a salmó brillant amb lluent capa i un ampli rosari que formen una fidel corona.
En nas, es ric en aromes de fruita silvestre combinant la grosella, notes a lleugera criança i fina reducció que li atorguen una gran elegància.
En boca, té una entrada lleugerament picant amb notes especiades. La bombolla, fina i persistent, s’acompanya d’una bona acidesa amb un pas per boca elegant, que ens deixa records torrats que el fan abundant i llaminer.

Maridatge: Cava idoni per acompanyar aperitius i canapès. Convenient per salmó, marisc i sushi. Molt recomanable per assaborir-lo amb qualsevol tipus de pastisseria i especialment amb pastissos de fruita.

Grau alcohòlic: 11,50 %.
ATS (acidesa total): 4,5 ATS.
Sucres residuals: 7 g/l.

Elaboració: El cava Nu Allongé Rosé, ha estat elaborat únicament amb la varietat Pinot Noir. Es va dur a terme una maceració pel·licular a baixa temperatura durant 8 hores per extreure el color i les aromes de la pell del raïm. La segona fermentació ha estat lenta i curosa a la cava Emendis (10 metres de profunditat), per aconseguir una excel·lent criança sobre les mares de la fermentació.

  Descarregar fitxa de producte Cava Emendis Nu Allongé Brut Rosé (208,6 KiB, 355 hits)

  Descarregar fotografia de Cava Emendis Nu Allongé Brut Rosé (479,6 KiB, 303 hits)

Cava Emendis Nu Allongé Brut Rosé

Varieties: Xarel·lo, Macabeo and Parellada.

Aging: 14 months in the bottle.

Tasting notes: Cava Nu Allongé Rosé, has an agreeable cherry colour with nuances of bright salmon; it has a fine bright stream of bubbles forming a true corona. The nose is rich with aromas of wild fruits and redcurrant. It hints at a light, reduced maturation producing a great elegance.
On the palate it begins as slightly piquant with spicy notes. The fine and enduring bubbles are well accompanied by a balanced acidity. It leaves a toasty memory and a generous, sweet finish.

Accompaniments: A cava ideal to accompany all kinds of aperitifs and canapé. Delicious with salmon, seafood and sushi and recommended with all types of pastries especially fruit pastries.

Alcohol: 11,50 %.
Total acidity: 4,5 ATS.
Residual sugar: 7 g/l.

Production: Cava Nu Allongé Rosé has been produced exclusively with Pinot Noir variety. The selected grapes undergo a maceration of 8 hours in order to extract the maximum flavour and colour from the skins.
The second slow and careful fermentation, which takes place 10 metres underground in the cellars, ensures a perfect ageing on the racks.

  Download Cava Emendis Nu Allongé Brut Rosé brochure (211,2 KiB, 567 hits)

  Download Cava Emendis Nu Allongé Brut Rosé photography (479,6 KiB, 363 hits)