Barri Sant Marçal, 67 (41.300559, 1.621776) + 34 938 919 790

Cava Emendis Robert de Nola Rosé

Varietats: Pinot noir i Monastrell.

Criança: min. 14 mesos

Nota de tast: Visualment, el cava Robert de Nola Rosé presenta un color cirera i matisos a salmó brillant amb lluent capa i un ampli rosari que formen una fidel corona.
En nas, es ric en aromes de fruita silvestre combinant la grosella, notes a lleugera criança i fina reducció que li atorguen una gran elegància.
En boca, té una entrada lleugerament picant amb notes especiades. La bombolla, fina i persistent, s’acompanya d’una bona acidesa amb un pas per boca elegant, que ens deixa records torrats que el fan abundant i llaminer.

Maridatge: Cava idoni per acompanyar aperitius i canapès. Convenient per salmó, marisc i sushi. Molt recomanable per assaborir-lo amb qualsevol tipus de pastisseria i especialment amb pastissos de fruita.

Grau alcohòlic: 11,50 %.
ATS (acidesa total): 4,6 ATS.
Sucres residuals: 7 g/l.

Vinyes: 100% de la Finca Emendis.

Elaboració: El cava Robert de Nola Rosé, ha estat elaborat únicament amb la varietat Pinot Noir. Es va dur a terme una maceració pel·licular a baixa temperatura durant 8 hores per extreure el color i les aromes de la pell del raïm. La segona fermentació ha estat lenta i curosa a la cava Emendis (10 metres de profunditat), per aconseguir una excel·lent criança sobre les mares de la fermentació.

  Descarregar fitxa de producte Cava Robert de Nola Rosé (292,0 KiB, 752 hits)

  Descarregar fotografia de cava Robert de Nola Rosé (1,6 MiB, 710 hits)

Cava Emendis Robert de Nola Rosé

Varieties: Pinot noir and Monastrell.

Aging: 14 months in the bottle

Tasting notes: Cava Robert de Nola Rosé, has an agreeable cherry colour with nuances of bright salmon; it has a fine bright stream of bubbles forming a true corona. The nose is rich with aromas of wild fruits and redcurrant. It hints at a light, reduced maturation producing a great elegance.
On the palate it begins as slightly piquant with spicy notes. The fine and enduring bubbles are well accompanied by a balanced acidity. It leaves a toasty memory and a generous, sweet finish.

Accompaniments: A cava ideal to accompany all kinds of aperitifs and canapé. Delicious with salmon, seafood and sushi and recommended with all types of pastries especially fruit pastries.

Alcohol: 11,50 %.
Total acidity: 4,6 ATS.
Residual sugar: 7 g/l.

Vineyards: 100% from Emendis Estate.

Production: Cava Robert de Nola Rosé has been produced exclusively with Pinot Noir variety. The selected grapes undergo a maceration of 8 hours in order to extract the maximum flavour and colour from the skins.
The second slow and careful fermentation, which takes place 10 metres underground in the cellars, ensures a perfect ageing on the racks.

  Download Cava Emendis Robert de Nola Rosé brochure (294,6 KiB, 984 hits)

  Download Cava Emendis Robert de Nola Rosé photography (1,6 MiB, 949 hits)