
Varietats: Pinot noir i Monastrell.
Criança: min. 14 mesos
Nota de tast: Visualment, el cava Robert de Nola Rosé presenta un color cirera i matisos a salmó brillant amb lluent capa i un ampli rosari que formen una fidel corona.
En nas, es ric en aromes de fruita silvestre combinant la grosella, notes a lleugera criança i fina reducció que li atorguen una gran elegància.
En boca, té una entrada lleugerament picant amb notes especiades. La bombolla, fina i persistent, s’acompanya d’una bona acidesa amb un pas per boca elegant, que ens deixa records torrats que el fan abundant i llaminer.
Maridatge: Cava idoni per acompanyar aperitius i canapès. Convenient per salmó, marisc i sushi. Molt recomanable per assaborir-lo amb qualsevol tipus de pastisseria i especialment amb pastissos de fruita.
Grau alcohòlic: 11,50 %.
ATS (acidesa total): 4,6 ATS.
Sucres residuals: 7 g/l.
Vinyes: 100% de la Finca Emendis.
Elaboració: El cava Robert de Nola Rosé, ha estat elaborat únicament amb la varietat Pinot Noir. Es va dur a terme una maceració pel·licular a baixa temperatura durant 8 hores per extreure el color i les aromes de la pell del raïm. La segona fermentació ha estat lenta i curosa a la cava Emendis (10 metres de profunditat), per aconseguir una excel·lent criança sobre les mares de la fermentació.
Descarregar fitxa de producte Cava Robert de Nola Rosé (292,0 KiB, 752 hits)
Descarregar fotografia de cava Robert de Nola Rosé (1,6 MiB, 710 hits)