Barri Sant Marçal, 67 (41.300559, 1.621776) + 34 938 919 790

Vi Emendis Duet Varietal

Varietats: Merlot i Cabernet Franc.

Vinyes: Terrers francs, argilosos, amb baix nivell de matèrica orgànica.
Edat mitjana de les vinyes: 20 anys.
Marc de plantació: 2.5 m. x 1 m.
Tipus de peu: americà SO4
Sistema de conducció: cordó Royat, amb poda curta.
Pluviometria: 336,2 mm.
Altitud: 300 m.
Orientació vinya: sud i oest
Producció mitjana: 6000 kg/Ha
Criança: 3 mesos i 20 dies en barriques de roure.
Evolucionarà favorablement durant els pròxims 2-3 anys.

Vinyes: 100% de la Finca Emendis.

Verema
Merlot: principis setembre.
Cabernet Franc: principis setembre.

Elaboració: Verema manual en caixes de 20 kg. El raïm es refrigera a 5ºC en una cambra frigorífica. Els raïms passen per una taula de selecció on es tria el raïm de més qualitat i es col·loca en dipòsits troncocònics d’acer inoxidable, perquè es maceri amb les seves pells. Fermenta a una temperatura controlada de 25ºC. Realitza una curta criança en barriques noves de roure francès i americà que atorguen lleugers matisos al vi. Aquest vi no s’ha filtrat per tal de cuidar i respectar al màxim les aromes pròpies de les varietats.

  Descarregar fitxa de producte vi Emendis Duet Varietal (333,7 KiB, 1.073 hits)

  Descarregar fotografia de Vi Emendis Duet Varietal (560,0 KiB, 1.064 hits)

Wine Emendis Duet Varietal

Varieties: Merlot and Cabernet Franc.

Vineyards: Simple clay soils with low levels of organic materials.
Average vineyard maturity: 20 years.
Plant spacing: 2.5 x 1m.
Rootstock: American SO4.
Support system: Royat, with short pruning.
Rainfall: 336.2 mm.
Altitude: 300m.
Vineyard orientation: South and West.
Average Production: 6000 kg/Ha.
Aging: 3 months and 20 days in new oak barrels.

Harvest
Merlot: early September.
Cabernet Franc: early September.

Production: All the harvesting is done by hand into boxes (20 kilos), which are then maintained at 5ºC to conserve their varietal aromas to the maximum. A second selection is carried out to select the highest quality grapes. With red wines we make the maximum colour extraction. For this it is essential to harvest the grapes at the time of maximum fenolactic ripeness, process it at low temperature; completely destalk them and leave them to macerate in troncoconic tanks before their final maturation in French and American oak barrels.

  Download Wine Emendis Duet Varietal brochure (335,1 KiB, 1.315 hits)

  Download Wine Emendis Duet Varietal photography (560,0 KiB, 1.217 hits)