Barri Sant Marçal, 67 (41.300559, 1.621776) + 34 938 919 790

Vi Emendis Mater

Varietat: 100% Merlot.

Nota de tast: Visualment, presenta una persistent capa de color picota amb constant llàgrima vermella i tonalitats semblants al robí. En nas, una primera entrada amb records a fruites vermelles, móres i groselles característiques del millor Merlot de la Finca. Discretament apareixen les aromes més dolces com vainilla, canyella i cacau, amb una lleugera memòria d’aromes més torrades i fumades. En boca, té una entrada fresca i equilibrada amb bon volum al paladar i un final persistent i agradable. Els tanins es fan notar amb bona harmonia i bon equilibri entre l’acidesa i la resta de components.

Maridatge: Vi idoni per acompanyar tot tipus de carns, llegums, formatges i ibèrics. Molt interessant per maridar amb la cuina d’autor.

Vinyes: Terrers francs, argilosos, amb baixos nivells de matèria orgànica.
Edat de la vinya: 18 anys.
Marc de plantació: 2,5 m x 1 m.
Tipus de peu: Amèrica 41B.
Sistema de conducció: cordó Royat, amb poda curta.
Pluviometria: 336,2 mm.
Temperatura màxima: 27,9 ºC.
Temperatura mínima: 6,3 ºC.
Temperatura mitjana: 16,0 ºC.
Altitud: 300 m.
Orientació vinya: Sud i Oest.
Producció mitjana: 4.000 kg/Ha.
Grau alcohòlic: 14,5 % Vol.
Acidesa total (ATS): 4,4 g/l.
Acidesa volàtil: 0,48 g/l.
pH: 3,43.
Sucres residuals: 2,2 g/l.
Sulfurós total: 75 mg/l.

Producció limitada a 11.700 ampolles.

Vinyes: 100% de la Finca Emendis.

Verema
Merlot: a mitjans de setembre

  Descarregar fitxa de producte vi Emendis Mater (453,9 KiB, 869 hits)

  Descarregar fotografia de vi Emendis Mater (3,3 MiB, 861 hits)

Wine Emendis Mater

Variety: 100% Merlot.

Tasting notes: Presents an enduring cherry- hued layer with long lasting red tears and ruby red tones. The nose first conveys emories of red fruits; blackberry and blackcurrant, characteristic of the best Merlot in the Estate. Subsequently here appear discreetly sweeter aromas of vanilla, cinnamon and cocoa with faint memories, more toasty and smoky. To the palate, it is first fresh and balanced with good volume on the palate and a persistent and agreeable finish. Tannins are notable with a good balance and harmony between acidity and its other elements.

Accompaniments: The ideal wine to accompany all types of meats, vegetables, cheeses and hams. Very interesting combined with signature dishes.

Vineyards: Open clayey soils with low levels of organic material.
Vineyard Age: 18 years.
Plant spacing: 2,5 m x 1 m.
Rootstock: America 1B.
Support system: Royat cordon, short pruned.
Rainfall: 336,2 mm.
Maximum temperature: 27,9 ºC.
Minimum temperature: 16 ºC.
Altitude: 300 m.
Vineyard Orientation: South and West.
Average Production: 4.000 kg/ha.
Alcohol: 14,5% by volume.
Total acidity: 4,4 g/l.
Volatile acidity: 0,48 g/l.
pH: 3,43.
Residual sugars: 2,2 g/l.
Total sulphurs: 75 mg/l.

Limited production of 11.700 bottles.

Vineyards: 100% from Emendis Estate.

Harvest
Merlot: in mid-september

  Download Wine Emendis Mater brochure (455,9 KiB, 1.158 hits)

  Download Wine Emendis Mater photography (3,3 MiB, 1.176 hits)